Duurzaamheid

Als bedrijf zetten wij sterk in op duurzaamheid en circulariteit. Dit zie je niet enkel in het soort producten dat we aanbieden, maar ook in de keuze van onze partners en bijvoorbeeld onze verpakkingen. In elk aspect willen wij met onze liefdevolle producten ook ons steentje bijdragen aan onze planeet. En dat maakt ons heel gelukkig.

Upcycling

We geven stoffen en kledij een tweede leven. Zo blijven ze niet achter in een stoffige zolder of kast of erger in de vuilnisbak. We creëren producten die ecologisch en  duurzaam zijn en bovendien boordevol liefde en herinneringen.

onze partners

Kiemkracht

Bij KiemKracht werken ze aan mens, natuur en toekomst. KiemKracht geeft mensen die op de gewone arbeidsmarkt (nog) geen plaats vonden, kansen op nieuw werkgeluk. “Wij leggen stapstenen naar groei. Wij tonen de kracht van mens en natuur in hoeken en kanten waar niemand het verwacht.”

Naar de website

onze partners

Just Sweet Baby

Justyna kwam vele jaren geleden naar België vanuit Polen en heeft eindelijk haar droom kunnen realiseren; een eigen naaiatelier, ontstaan uit de passie voor het creëren van nieuwe ontwerpen. Elk van haar ontwerpen is uniek en naar eigen smaak ontworpen. Haar kennis en vakmanschap is ongeëvenaard

Naar de website